De Graafschap-speler Leeroy Owusu druipt af na de 8-0 nederlaag bij Ajax
NOS Voetbal

NOS Voetbalpodcast #19: 'De Graafschap is degradatiekandidaat nummer 1'

Elke maandag kijken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

Deze week schuiven Jeroen Elshoff, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu aan bij presentator Arno Vermeulen.

De commentatoren blikken terug op de eenvoudige 8-0 overwinning van Ajax op De Graafschap. "Ik vond De Graafschap-trainer Henk de Jong wel erg aardig voor zijn spelers. Je mag toch wel meer laten zien dat je niet afgeslacht wilt worden", vindt Jeroen Elshoff.

De anderen zijn het met Elshoff eens. "In mijn ogen moet je een plan B hebben voor damage control", zegt Jan Roelfs. De commentatoren concluderen dat De Graafschap degradatiekandidaat nummer 1 is.

Real Madrid

Tijdens de podcast wordt duidelijk dat Ajax in de achtste finales van de Champions League tegen Real Madrid speelt. De winnaar van de laatste drie edities van de Champions League is niet in beste doen, maar de commentatoren verwachten dat er in de winterstop nog wel wat gaat gebeuren in Madrid.

Verder wordt er teruggeblikt op de nederlaag van Feyenoord in eigen huis tegen Fortuna Sittard en legt Jan Roelfs uit waarom hij voor hem FC Emmen-trainer Dick Lukkien de man van het weekend is.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl