Arek Milik

Oud-Ajacieden Milik en Kluivert stelen de show in Serie A

Oud-Ajacieden Arek Milik en Justin Kluivert hebben hun stempel gedrukt op het voetbalweekeinde in de Serie. Milik hielp Napoli op de valreep aan de zege op Cagliari, terwijl Kluivert een belangrijk aandeel had in de winst van AS Roma op Genoa.

Door de 1-0 zege van Napoli blijft het gat met koploper Juventus, dat zaterdag ook nipt won bij Torino (1-0), acht punten.

Cagliari-doelman Alessio Cragno hield lang de nul, maar in blessuretijd wist Milik hem te verschalken met een vrije trap. Het was alweer de achtste goal van de Pool dit Serie A-seizoen.

Goal en assist Kluivert

Justin Kluivert was met een goal en assist belangrijk voor AS Roma, dat thuis met 3-2 won van Genoa en zesde staat op achttien punten van Juventus.

Justin Kluivert heeft zijn eerste goal in de Serie A gemaakt

Kluivert nam net voor rust de 2-2 voor zijn rekening. Met een enorme versnelling zette hij een Genoa-verdediger te kijken en daarna rondde hij beheerst af. En in de 59ste minuut maakte Bryan Cristante de winnende goal nadat Kluivert de bal koppend had klaargelegd.