Max Caldas
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

De hockeyers gaan vandaag op zoek naar eerherstel na de ruime nederlaag tegen de Duitsers. Op het WK in India is Pakistan de tegenstander.

Het duel van Oranje is vanaf 14.30 uur rechtstreeks te zien op NOS.nl en in de NOS-app. Na circa twintig minuten, wanneer de mannenwedstrijd bij de EK cross is afgelopen, is de wedstrijd ook live te volgen op NPO 1.

Programma WK hockey 9 december

EK cross

Van de EK cross, oftewel veldlopen, zenden we zowel de vrouwen- als de mannenwedstrijd live uit op NPO 1. De vrouwen beginnen om 13.30 uur en de finish wordt rond 14.05 uur verwacht.

De mannen vangen om 14.10 uur aan en de winnaar komt naar verwachting rond 14.45 uur over de meet. De wedstrijd wordt gehouden in Nederland, op Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Dick Advocaat

De vijftiende speelronde van de eredivisie wordt vandaag met vier duels afgesloten. In de eerste wedstrijd van de dag, die om 12.15 uur begint, neemt FC Utrecht het op tegen Heracles Almelo.

FC Emmen-Feyenoord en VVV-Venlo-FC Groningen staan voor 14.30 uur gepland en de dag wordt afgesloten met NAC-Vitesse (16.45 uur).

Langs de Lijn

De wedstrijden zijn live te volgen via Langs de Lijn op NPO Radio 1, een liveblog op NOS.nl en Teletekstpagina 818. Zoals u van ons gewend bent, zenden we om 19.00 uur van alle wedstrijden een samenvatting uit op NPO 1.

In Studio Voetbal is een samenvatting te zien van de finale van de Copa Libertadores in Madrid.

Het programma voor zondag 9 december

Bij de wereldbekerwedstrijden schaatsen in het Poolse Tomaszow staan de lange afstanden op het programma: de 5 kilometer voor vrouwen en de 10 kilometer voor mannen.

Tevens worden in Polen de teamsprints voor mannen en vrouwen verreden. De wedstrijden zijn live te volgen via NOS.nl en in de NOS-app. In de middaguitzending van Studio Sport is er ook aandacht voor shorttrack vanuit Kazachstan.

Uitzendingen zondag

TIJD PROGRAMMA WAAR TE ZIEN?
13.00 uur WB schaatsen Tomaszow NOS.nl en NOS-app
13.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
14.30 uur WK Hockey: Nederland-Pakistan NOS.nl en NOS-app
18.10 uur Studio Sport NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1, NOS.nl en NOS-app
22.02 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.03 uur Studio Voetbal NPO 1, NOS.nl en NOS-app

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl