Vreugde bij Leroy Sane en Riyad Mahrez van Manchester City

Manchester City bindt ook Watford aan zegekar

Manchester City is na vijftien duels nog steeds ongeslagen in de Premier League. De koploper had het bij Watford in de slotfase lastig, maar won uiteindelijk met 2-1.

In de eerste helft regende het kansen voor City, maar verrichte Watford-keeper Ben Foster enkele geweldige reddingen. Aan de andere zijde kreeg Troy Deeney een enorme kans, maar ook City-doelman Ederson redde uitstekend.

De druk van Manchester City werd echter steeds groter en een doelpunt kon niet uitblijven. Riyad Mahrez stelde eerst Leroy Sané in staat om de bal met de borst binnen te lopen en na rust schoot hij zelf de 2-0 binnen.

Door de frommelgoal van Abdoulaye Doucouré in de 85ste minuut werd het nog eventjes spannend, maar de koploper hield stand.

Pep Guardiola geniet van zijn ploeg tegen Watford

In de stand heeft Manchester City nu vijf punten voorsprong op Liverpool, dat morgen op bezoek gaat bij Burnley. Watford staat elfde.

Kongolo scoort

Huddersfield Town ging met 2-1 onderuit bij Bournemouth. Oud-Feyenoorder Terence Kongolo maakte de enige goal voor Huddersfield, dat zeventiende staat in de Premier League. Het is pas Kongolo's tweede doelpunt in zijn carrière en zijn eerste voor Huddersfield.