Huseyin Dogan

Go Ahead blijft aan kop ondanks nederlaag tegen TOP Oss

TOP Oss heeft de topper in de eerste divisie tegen Go Ahead Eagles gewonnen. In Deventer werd het 0-1. Go Ahead blijft koploper, want ook naaste belagers FC Den Bosch (1-1 tegen tegen SC Cambuur) en Sparta (0-0 tegen Jong PSV) leden puntenverlies.

Istvan Bakx kopte voor rust namens Go Ahead op de paal en Paco van Moorsel schoot na rust naast, maar TOP had de grootste kansen. Bryan Smeets miste vrij voor de keeper en na rust liet Lion Kaak een paar kansen onbenut. Huseyin Dogan bezorgde TOP de verdiende zege.

Den Bosch na acht zeges niet langs Cambuur

Den Bosch moest na acht zeges op rij met een punt genoegen nemen. Nigel Robertha bracht Cambuur vlak na rust op voorsprong uit de rebound en Danny Verbeek (vrije trap) bracht Den Bosch tien minuten voor tijd op gelijke hoogte.