Lieke Martens en Shanice van de Sanden
NOS Sport

De sport van dinsdag bij de NOS

Net als gisteren gaan de schijnwerpers vandaag weer vooral naar beide voetballende Oranjes: de vrouwen kunnen zich vanavond in Zwitserland naar het WK van volgend jaar spelen, terwijl de mannen zich voorbereiden op de twee duels in Nations League.

De Nederlandse voetbalsters trappen om 19.00 uur in Schaffhausen af in de wetenschap dat de thuiswedstrijd tegen de Zwitsersen met 3-0 is gewonnen. Een comfortabele uitgangspositie voor de return van de play-off-finale om het laatste WK-ticket, maar zonder 'final touch' waardeloos.

Hoe het de Oranje-vrouwen vergaat tegen Zwitserland is live te volgen in het blog op NOS.nl en in de NOS-app en te horen in Langs de Lijn En Omstreken, vanaf 19.00 uur op NPO Radio 1. Een korte samenvatting zal te zien zijn in Nieuwsuur (22.40 uur, NPO 2) en het late Journaal (00.05, NPO 1).

Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk

De Oranje-mannen werken toe naar de interlands tegen Frankrijk (vrijdag in Rotterdam) en Duitsland (maandag in Gelsenkirchen), de afsluitende groepswedstrijden in de Nations League.

Tussen de trainingen in Zeist door verschijnen verschillende internationals voor de NOS-microfoon. Hun relaas is terug te horen in het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1) en/of Langs de Lijn En Omstreken.

Uitzendingen dinsdag 13 november

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.30 uur Liveblog Zwitserland-Nederland NOS.nl en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
19.00 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2
00.05 uur Late Journaal, met sport NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl