Cristiano Ronaldo

Ook Milan krijgt Juventus niet aan het wankelen

Juventus heeft in de Serie A ook zijn twaalfde wedstrijd gewonnen. De onbetwiste koploper, die in de competitie tot dusver alleen tegen Genoa punten heeft verspeeld, was heer en meester in de kraker bij AC Milan: 0-2.

In de Champions League gaat Juventus ook aan de leiding in groep H, al leed de club uit Turijn leed afgelopen week tegen Manchester United met 1-2 wel een nederlaag.

6. AS Roma 12-19 (22-15)

Juventus kwam tegen Milan al snel op voorsprong via Mario Mandzukic, die na een voorzet van Alex Sandro hard binnenkopte. Milan kwam er amper aan te pas, vooral door geklungel in de opbouw.

Hands van Mehdi Benatia leverde Milan kort voor rust wel een strafschop op, die Gonzalo Higuaín via de handen van keeper Wojciech Szczesny op de paal zag belanden.

Ronaldo een moment uit onzichtbaarheid

Een kwartier na rust schoot Paulo Dybala uit een vrije trap op de paal, maar de 2-0 viel tien minuten voor tijd alsnog. Na een door doelman Gianluigi Donnarumma gekeerde uithaal van João Cancelo kon de tot dan toe onzichtbare Cristiano Ronaldo simpel inschieten.