Memphis Depay

Oranje-uitblinker Depay scoort ook voor Lyon

Memphis Depay heeft de goede vorm die hij bij het Nederlands elftal liet zien doorgetrokken bij zijn club Olympique Lyonnais. Depay maakte in de slotfase de 2-0 tegen Nîmes. Voor de oud-PSV'er is het zijn tweede goal van het seizoen.

Moussa Dembélè had Lyon al voor rust op voorsprong gezet. De club staat nu derde, maar heeft nog wel tien punten achterstand op lijstaanvoerder Paris Saint-Germain. De koploper heeft ook nog een wedstrijd meer te gaan.

Bij Oranje was Depay een van de smaakmakers in de wedstrijden tegen Duitsland (3-0) en België (1-1). Afgelopen zaterdag maakte hij na een geslaagde counter op aangeven van Quincy Promes de tweede goal van Nederland tegen de Duitsers.

Nederland-Duitsland: Depay verdubbelt de marge op aangeven van Promes

Bekijk hieronder een samenvatting van een minuutje van het optreden van Depay bij Oranje:

Nog een keertje genieten: Depay excellerend in Oranje