Frenkie de Jong en Hirving Lozano vechten een duel uit
NOS Sport

De sport van dinsdag bij de NOS

Het is een mooie voetbaldag met om 21.00 uur de Champions League-wedstrijd van Ajax bij Bayern München. Ook blikken we vooruit op de ontmoeting van PSV met Internazionale van morgenavond.

Het duel van Ajax is live te volgen op NPO Radio 1 en via een liveblog op NOS.nl en in de NOS-app. Vooraf laat Roy Makaay zijn licht over de wedstrijd schijnen. De oud-spits speelde zelf in 2004 met Bayern tegen Ajax.

PSV werkt om 16.30 uur op de Herdgang zijn laatste training af voor het duel met Inter. Daarvoor geeft trainer Mark van Bommel nog een persconferentie. Beelden van PSV zijn te zien in het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1) en Nieuwsuur (22.40 uur, NPO 2), maar al eerder op NOS.nl en in de NOS-app.

Bijpraten met Schulting

We zijn ook op bezoek bij Suzanne Schulting. Het nieuwe shortrackseizoen is begonnen. Hoe staat de olympisch kampioene op de 1.000 meter ervoor?

De volleybalvrouwen hebben vandaag een rustdag op het WK. Wie wel in actie komt, is tennisster Kiki Bertens. Zij speelt in de tweede ronde van het WTA-toernooi van Peking.

En de voetbalvrouwen werken toe naar de play-offs voor een WK-ticket. Vrijdag is de thuiswedstrijd tegen Denemarken.

Een van de Nederlandse internationals is Danique Kerkdijk, speelster van Bristol City in Engeland. Zij behoort sinds kort tot de 'Club van Vijf', van wie wekelijks een vlog verschijnt op het YouTube-kanaal van NOS Sport. Kerkdijk maakt deze week haar debuut.

Uitzendingen dinsdag 2 oktober

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.00 uur Liveblog Champions League: Bayern-Ajax NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl