Bloemendaal en Amsterdam delen punten in topper

Hockeyers Amsterdam en Bloemendaal delen punten in topper

Amsterdam en Bloemendaal hebben zondag in de topper in de hoofdklasse de punten gedeeld. Lang leek koploper Bloemendaal er met de winst vandoor te gaan, maar in de slotfase kwam Amsterdam voor eigen publiek nog langszij.

Justin Reid-Ross zette de thuisclub na twaalf minuten op een voorsprong, maar nog voor rust kantelde Tim Swaen met twee doelpunten de wedstrijd in het voordeel van de bezoekers. Bloemendaal leek de zege binnen te hebben, maar Mirco Pruyser maakte nog gelijk.

Kampong door oog van de naald

Kampong wist niet te profiteren van het puntenverlies van de lijstaanvoerder. De Utrechters behaalden op bezoek bij Den Bosch een punt (1-1), dat pas in de slotminuten werd binnengehaald.

HC Tilburg Oranje-Rood 1-4

Oranje-Rood deed wel goede zaken. Het won met 4-1 bij HC Tilburg en steeg zodoende naar de tweede plaats. Ook HGC en Rotterdam wonnen, waardoor het verschil tussen de nummers twee en zes slechts één punt is.