Klaas-Jan Huntelaar juicht na zijn goal in het duel met Standard Luik
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Voetbal en wielrennen vormen vandaag de hoofdmoot in het sportaanbod. Na PSV, gisteravond in Wit-Rusland, is het vandaag de beurt aan Ajax om zich een goede uitgangspositie te verschaffen in de play-offs om plaatsing voor de Champions League. De Amsterdammers spelen om 21.00 uur het eerste duel met Dinamo Kiev in de Johan Cruijff Arena.

De wedstrijd is live te volgen in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 en via het liveblog op NOS.nl en de NOS-app. In het late Journaal, om 23.55 uur op NPO 1, is een samenvatting te zien.

Wielrennen in Mexico en Veenendaal

In het Mexicaanse Aguascalientes doet Dion Beukeboom vanavond een poging om het werelduurrecord van Bradley Wiggins te verbeteren. De Brit reed in 2015 een afstand van 54 kilometer en 526 meter.

Baanwielrenner Beukeboom heeft zich bijna een jaar lang voorbereid op de recordpoging. Om 22.00 uur weten of hij het heeft gered. De beelden zijn te zien in het sportgedeelte van Nieuwsuur en staan ook zo snel mogelijk op NOS.nl en de NOS-app.

Eerder op de dag is er ook al gefietst in de Veenendaal-Veenendaal Classic. De NOS is erbij, met speciale aandacht voor Dylan Groenewegen, die de koers in 2015 en 2016 op zijn naam schreef.

Een reportage is te zien in het Sportjournaal om 18.45 uur. En uiteraard ook op de website en de app.

Uitzendingen woensdag 22 augustus

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18,45 uur Sportjournaal NPO 1, NOS.nl en NOS-app
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
21.00 uur Liveblog: Ajax-Dinamo Kiev NOS.nl en NOS-app
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl