Klaas-Jan Huntelaar
NOS Sport

De sport van dinsdag bij de NOS

Verliezen betekent uitschakeling, een 0-0 of 1-1 gelijkspel mag nog, maar het beste is dat Ajax vanavond in Amsterdam gewoon wint van Standard Luik in de derde voorronde van de Champions League. De Amsterdammers gaven vorige week in Luik in de tweede helft een comfortabele 2-0 voorsprong uit handen en speelden uiteindelijk met 2-2 gelijk.

De strijd om een plek in de play-offs van het miljoenenbal kan live worden gevolgd via een blog op NOS.nl en in de NOS-app en via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. De samenvatting is te zien in Nieuwsuur, tenzij er een verlenging komt.

Ook de wielerfans komen vandaag aan hun trekken. Op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app is de tweede etappe van de BinckBank Tour live te zien. De renners krijgen een tijdrit van zo'n 13 kilometer in en rond Venray voor de kiezen. De uitzending begint om 15.00 uur.

Een samenvatting van de tijdrit is te zien in het Sportjournaal om 18.45 uur op NPO 1.

Celine van Duijn was niet alleen een van de Nederlandse gouden medaillewinnaars van de afgelopen Europese Kampioenschappen, de schoonspringster was ook met voorsprong de verrassendste kampioen in het Oranje-kamp. Het Sportjournaal biedt een nadere kennismaking met de winnares van de titel op de 10-metertoren.

FC Twente

In Langs de Lijn En Omstreken (20.30 uur, NPO Radio 1) aandacht voor het gedegradeerde FC Twente, dat uiteraard zo snel mogelijk het verloren terrein wil heroveren. Maar hoe pakken de Enschedeërs, die het financieel ook bepaald niet voor de wind gaat, dat aan? Clubicoon Eddy Achterberg laat zijn licht erover schijnen.

Uitzendingen dinsdag 14 augustus

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
15.00 uur BinckBank Tour: etappe 2 NOS.nl, NPO 1 en NOS-app
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl, NPO 1 en NOS-app
19.00 uur Liveblog Champions League met Ajax NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.30 Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl