Gervane Kastaneer in het shirt van ADO Den Haag
NOS VoetbalAangepast

Kastaneer terug in de eredivisie, NAC legt weer een Van Hooijdonk vast

Gervane Kastaneer gaat voor twee jaar naar NAC Breda. De aanvaller komt over van 1.FC Kaiserslautern, een club uit de tweede Bundesliga. Kastaneer had bij de Duitse ploeg een doorlopend contract, maar mocht transfervrij weg.

De Rotterdammer is geen onbekende in de eredivisie. De 22-jarige Kastaneer speelde drie seizoenen voor ADO Den Haag.

Van Hooijdonk

En NAC heeft nog een speler vastgelegd. De zoon van Pierre van Hooijdonk, Sydney, heeft voor drie jaar getekend. Hij gaat zijn vader achterna, Pierre van Hooijdonk speelde vier seizoenen voor NAC Breda.

Oude Kotte kiest voor Excelsior

Excelsior Rotterdam heeft Thomas Oude Kotte voor drie seizoenen vastgelegd. De verdediger (22) komt over van Vitesse. Oude Kotte is al de zesde aanwinst van Excelsior.

De Rotterdammers haalden al doelmannen Maarten de Fockert en Sonny Stevens,verdediger Robin van der Meer, middenvelder Jerdy Schouten en spits Denis Mahmudov.

Ook VVV-Venlo presenteerde maandag op de eerste training twee nieuwe aanwinsten. Christian Kum komt over van het gedegradeerde Roda JC en tekent een contract voor een seizoen. De verdediger speelde eerder bij ADO Den Haag, sc Heerenveen en FC Utrecht.

Aanvaller Peniel Mlapa wordt gehuurd van Dynamo Dresden. VVV heeft daarbij een optie tot koop bedongen voor de Togolees, die ook een verleden heeft bij onder meer TSG 1899 Hoffenheim en Borussia Mönchengladbach.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl