Tom Dumoulin
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Houdt Chris Froome stand in de Giro d'Italia of maakt Tom Dumoulin zijn achterstand van veertig seconden goed? Met drie zware beklimmingen van de eerste categorie, inclusief finish bergop, is de op een na laatste etappe er eentje om naar uit te kijken.

De etappe begint om 10.20 uur is van begin tot eind te volgen via een liveblog op NOS.nl en op Twitter via @noswielrennen. Een samenvatting van de etappe is te zien in het Sportjournaal en de late uitzending van Studio Sport.

Het profiel van de twintigste etappe

Vandaag wordt ook de Champions League-finale gespeeld. In Kiev neemt het Real Madrid van Cristiano Ronaldo het op tegen het Liverpool van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum. De wedstrijd begint om 20.45 uur en is live te volgen in Langs de Lijn op NPO Radio 1 en via het liveblog op NOS.nl. Een samenvatting van de finale is vanaf 00.05 uur te zien in Studio Sport op NPO 1.

En er is nog meer voetbal. We zijn vandaag in Zeist waar het Nederlands elftal bijeenkomt en zich gaat voorbereiden op de wedstrijd tegen Slowakije van aanstaande donderdag.

Euro Hockey League

In Bloemendaal begint de ontknoping van de Euro Hockey League met de halve finales. Om 13.30 uur speelt Kampong tegen het Belgische Herakles. Die wedstrijd is live te zien op NOS.nl.

Bloemendaal neemt het om 16.00 uur op tegen Rotterdam. Dat duel is, naast op NOS.nl, ook rechtstreeks te zien op NPO 1 bij Studio Sport.

De extra uitzending van Studio Sport (NPO 1 en NOS.nl) begint al om 14.30 uur met handbal. In de de best-of-three-serie spelen de mannen van Aalsmeer en OCI Lions de tweede wedstrijd. Bij winst mag Aalsmeer zich kampioen van Nederland noemen.

Uitzendingen van zaterdag bij de NOS

10.20 uur Liveblog Giro d'Italia NOS.nl
13.30 uur EHL: Kampong-Herakles NOS.nl
14.25 uur Studio Sport (handbal en hockey) NPO 1 en NOS.nl
18.50 uur Sportjournaal NPO1 en NOS.nl
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
00.05 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl