Samu Castillejo (r) passeert Luca Zidane (l) en scoort

Real speelt gelijk in CL-generale; zoon Zidane debuteert

Een week voor de finale van de Champions League heeft Real Madrid met 2-2 gelijkgespeeld bij Villarreal. Coach Zinedine Zidane liet zijn zoon Luca, een 20-jarige doelman, debuteren in La Liga.

Gareth Bale zet Real op voorsprong en maakte daarmee zijn vijfde goal in de laatste vier competitieduels. Bale dient zich daarmee nadrukkelijk aan voor een basisplaats in de finale van de Champions League, volgende week in Kiev.

Cristiano Ronaldo is ook klaar voor de finale en vierde zijn rentree met een doelpunt. De Portugese superster, die de vorige twee wedstrijden van Real Madrid miste vanwege een enkelblessure, kopte na een half uur een voorzet van linksback Marcelo binnen.

Cristiano Ronaldo kopt binnen

Villarreal kwam in de laatste twintig minuten terug tot 2-2. Met een hard schot maakte Roger Martínez de aansluitingstreffer en vijf minuten voor tijd liet keeper Luca Zidane zich passeren door Samu Castillejo: 2-2.

Door het gelijkspel maakt Real geen kans meer op de tweede plaats in La Liga en eindigt de Koninklijke het seizoen als derde. Stadgenoot Atlético Madrid heeft twee punten meer en speelt zondag nog tegen Eibar.