NOS NieuwsAangepast

Amerikaanse ouders zetten 30-jarige zoon via rechter het huis uit

Het lukte de ouders van Michael Rotondo (30) maar niet om hun zoon het huis uit te krijgen. Ondanks het geld dat ze aanboden en de waarschuwingen die ze gaven, weigerde hij te vertrekken. Daarom stapten Christina en Mark Rotondo naar de rechter, en die besloot dat Michael onmiddellijk moet vertrekken.

De rechter oordeelt dat Michael het huis van zijn ouders moet verlaten

Acht jaar geleden zou Michael weer bij zijn ouders zijn gaan wonen, bij de stad Syracuse in de staat New York, omdat hij zijn baan kwijt was geraakt. Sindsdien heeft hij nooit huur betaald en hielp hij ook niet mee in het huishouden.

De ouders van Michael vertelden de rechter dat ze er alles aan hebben gedaan om hun zoon het huis uit te krijgen. Zo hebben ze hem in verschillende aangetekende brieven gelast hun woning te verlaten. In een van de brieven boden ze hem 1100 dollar en gaven ze hem een aantal tips:

De rechter stelde de ouders van Michael in het gelijk. Michael probeerde nog zes maanden voorbereidingstijd te krijgen, maar dat mislukte. Tegen CNN zei hij dat de uitspraak belachelijk is. Hij gaat daarom in hoger beroep.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl