Dirk Kuijt (r) baalt na het missen van een kans ANP Pro Shots

Feyenoord heeft na zes zeges op rij weer eens punten gemorst. FC Groningen nam na een sterke eerste helft een punt mee uit De Kuip: 1-1.

Feyenoord speelde voor rust te traag en zorgde alleen met afstandsschoten voor gevaar, maar geen enkele was op doel. Na 24 minuten werd het 0-1. Oussama Idrissi mocht twee keer voorzetten en bij de laatste keer vond hij Michael de Leeuw, die binnentikte.  

Energieker

Na rust speelde Feyenoord energieker. Dirk Kuijt schoot in kansrijke positie nog over, maar na een uur viel de 1-1. Een voorzet van Rick Karsdorp kopte Tonny Vilhena knap binnen.

Feyenoord joeg vervolgens op de zege, maar gaf ruimte weg waardoor Groningen ook kansen kreeg. Gescoord werd er echter niet meer.

Kramer

In de slotfase kwam Michiel Kramer nog goed weg met een gele kaart, nadat hij tot twee keer toe een Groninger bij de keel had gegrepen.

"Ik heb nog nooit een rode kaart gehad", aldus Kramer over het voorval. "Het is dat jullie er nu dieper op ingaan, maar zelf zit ik daar niet zo mee. Ik heb niets verkeerd gedaan."

Michiel Kramer duwt Rasmus Lindgren omver ANP Pro Shots
Wedstrijdstatistieken Feyenoord - FC Groningen

STER reclame