Pro Shots

Met bovengemiddelde interesse volgde Mike van der Hoorn dinsdagavond de verrichtingen van PSV in Madrid. De verdediger van Ajax zag de concurrent in de titelstrijd 120 minuten lang strijd leveren en uiteindelijk vlak voor middernacht teleurgesteld afdruipen.

"Dat kan voor ons geen nadeel zijn. Want dat ga je voelen. En misschien gaat het wel in de koppies zitten. We moeten daarom zorgen dat we niet met 1-0 achter komen, want dan hebben ze hun energie terug", aldus de 23-jarige Van der Hoorn, die vol bewondering voor de buis zat.

"Het was leuk om te kijken hoe ze in vorm steken. Ik vond het zelf ook spannend aan het eind van de wedstrijd. De penaltyserie was leuk."

Ik vond het zelf ook spannend aan het eind van de wedstrijd.

Mike van der Hoorn over Atlético Madrid-PSV
Van der Hoorn: gaat misschien in koppies PSV zitten

Van der Hoorn krijgt zondag de taak om Luuk de Jong, met negentien goals de topscorer van de eredivisie, in bedwang te houden. Diego Godín en José María Giménez, de centrale verdedigers van Atlético, slaagden daar in Estadio Vicente Calderón met verve in.

"Daar heb ik zeker op gelet. Dat zijn twee echte slagers. Dat neem je mee en daar leer je natuurlijk van." Of Ajax en Van der Hoorn net als het duo Godín/Giménez ook de nul kunnen houden moet zondag vanaf 16.45 uur blijken. 

Mike van der Hoorn (derde van links) op de training van Ajax Pro Shots

STER reclame