ANP

Guus Hiddink lijkt het Nederlands elftal op vier posities te wijzigen voor het oefenduel van dinsdag met Spanje. Op de laatste training hebben Daryl Janmaat, Davy Klaassen, Jonathan de Guzman en Quincy Promes een hesje gekregen van de bondscoach.

De vier lijken in de ploeg te komen voor Gregory van der Wiel, Nigel de Jong, Georginio Wijnaldum en Ibrahim Afellay. Na de 1-1 tegen Turkije van afgelopen zaterdag gaf Hiddink al aan dat hij mutaties zou doorvoeren. Daley Blind lijkt wel weer de voorkeur te krijgen boven Jetro Willems op de linksbackpositie.

Persconferentie live

De bondscoach geeft om 15.30 uur nog een persconferentie, waarin hij zijn plannen voor de oefeninterland zal toelichten. Die persconferentie is live te zien op NOS.nl. 

Vermoedelijke opstelling: Jasper Cillessen; Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daley Blind; Davy Klaassen, Jonathan de Guzman, Wesley Sneijder; Quincy Promes, Klaas-Jan Huntelaar en Memphis Depay.

Hiddink: ik krijg Oranje wel aan de praat

Nog 23 spelers

Oranje begon even voor 12.00 uur zonder Jordy Clasie aan de laatste training voor het oefenduel met Spanje. De middenvelder van Feyenoord heeft het trainingskamp met knieklachten verlaten. Er stonden zodoende 23 spelers op het veld in Katwijk.

Hiddink kan nog steeds niet beschikken over Arjen Robben en Robin van Persie, die vorig jaar zomer op het WK ieder tweemaal scoorden in het opzienbarende met 5-1 gewonnen duel met de Spanjaarden.

STER reclame