NOS NieuwsAangepast

Malaysia Airlines: wat is jouw ultieme Bucket List?

Het slechtste idee van de week, dat komt van Malaysia Airlines (MAS). In Australië en Nieuw-Zeeland kon je vliegtickets en een iPad winnen door een Bucket List in te vullen. Oftewel: wat wil je nog doen voor je doodgaat. En daar dus een vlucht met Malaysia Airlines mee winnen.

ANP

De prijsvraag is meteen weer offline gehaald. De Maleisische luchtvaartmaatschappij heeft nu al een letterlijk rampjaar achter de rug, en de cijfers voor de tweede helft van het jaar zijn niet rooskleurig. Volgens de Australische nieuwssite news.com.au is het aantal passagiers met 11 procent gedaald.

Niet gek dat MAS dan een marketingcampagne bedenkt om de boel wat op te krikken. Dat zouden ze gedaan hebben toen foto's van lege vliegtuigstoelen over het internet circuleerden.

537 doden

Maar met 537 passagiers die dit jaar op vlucht MH370 en MH17 zijn omgekomen, is My Ultimate Bucket List op z'n zachtst gezegd niet handig. De prijsvraag is offline gehaald, maar een pdf-bestand met de voorwaarden is nog wel te achterhalen.

Steun

Overigens krijgt MAS ook veel steun van passagiers of mensen die eerder met MAS gevlogen hebben. Vooral op Twitter zijn er veel steunbetuigingen te vinden. Zoals deze:

@MAS #flyinghigh Keep it going, thanks for the ride! pic.twitter.com/mhOmaFPYqX Hector Castañeda (@lets_ride_it) 27 augustus 2014

@MAS Hi, you're the best airline in the world even the rest of world are despise you. Don't worry we still support you no matter what. ig: ayshakhairuddin (@ayshakhairuddin) 27 augustus 2014

Malaysia Airlines twittert iedereen een bedankje terug.

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl