Memphis Depay heeft zijn contract met PSV opengebroken en met één jaar verlengd. De 20-jarige aanvaller ligt nu vast tot de zomer van 2018. "Ik ben blij dat we er met de club zijn uitgekomen", reageerde de hoofdrolspeler zelf.

Met het verbeterde contract willen club en speler de goede band etaleren: "Uit de aanbieding sprak waardering en we zijn meer dan verheugd dat hij deze nieuwe verbintenis aangaat", aldus technisch manager Marcel Brands. Ook lijkt een vertrek uit Eindhoven nu uitgesloten voor Depay: "Ik wil me graag verder ontwikkelen in dit team. Ik wil voor de prijzen spelen en me belangrijk maken voor de ploeg."

Budget voor aanvaller besteed

Een verbeterd contract voor de smaakmaker van PSV betekent ook dat het geld voor een nieuwe aanvaller op is bij de Eindhovenaren. "Het budget dat beschikbaar was voor een eventuele aanvaller in de breedte, is nu benut om Memphis bij PSV te houden", meldt Brands. "We zijn trots op de ontwikkeling die een speler uit onze eigen jeugd doormaakt en hopen dat hij komend seizoen weer nieuwe stappen zal zetten."

STER reclame