Fitte Willems terug in PSV-selectie

Aangepast

Jetro Willems maakt zijn rentree in de selectie van PSV. De 20-jarige linksback is door coach Phillip Cocu fit genoeg bevonden om bij de Eindhovenaren aan te sluiten in aanloop naar het Europa League-duel met Sjachtjor Saligorsk in Eindhoven.

Tegenover de komst van Willems staat het wegvallen van rechtsback Santiago Arias, die met klachten in zijn dijbeen kampt. "Arias heeft een kleine blessure, die zal er niet bij zijn. Jetro zit wel bij de selectie, heeft twee keer met Jong PSV meegedaan. Die is fit en inzetbaar", meldde Cocu.

Willems stond sinds begin april langs de kant met een knieblessure, die hij opliep in het duel met Feyenoord. Hierdoor zag hij mogelijke deelname aan het WK in Braziliƫ in rook opgaan. Joshua Brenet is donderdagavond hoogstwaarschijnlijk de vervanger van Arias.

"Waken voor counters"

Het Wit-Russische Saligorsk mag volgens Cocu niet worden onderschat. "Het is een tegenstander waar we alert op moeten zijn, met veel ervaren spelers die heel goed kunnen counteren. Daar zal je voor moeten waken. Ik denk wel dat wij favoriet zijn, we moeten ons een goede uitgangspositie creƫren voor de uitwedstrijd."

STER Reclame