Cambuur haalt Litouwse verdediger

time icon Aangepast

Cambuur heeft zich versterkt met Vytautas Andriuskevicius uit Litouwen. De 23-jarige linksback tekent in Leeuwarden een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een jaar.

Andriuskevicius kwam in het lopende Zweedse seizoen 15 competitieduels uit voor Djurgardens IF. Na ruim één jaar in Zweden wil de 11-voudig international weer een volgende stap maken.

Wedstrijdritme

"Hij is duidelijk geweest dat hij zijn vleugels wil uitslaan bij een andere club", zegt voorzitter Bosse Andersson, op de website van Djurgardens. "Nu gaan we ieder onze eigen weg en wij wensen hem veel succes." Voordat Andriuskevicius bij Djurgardens terecht kwam, speelde hij drie seizoenen in Polen voor Legia Gdansk.

Technisch manager Marcel Keizer van Cambuur is erg tevreden met het aantrekken van 'Vytas'. "Het is een sterke verdediger met een goed linkerbeen. Een type die we nog missen in onze selectie en we zijn dan ook erg blij met zijn komst. Mooie bijkomstigheid is dat de Zweedse competitie al een aantal weken onderweg is en Andriuskevicius dus al wedstrijdritme heeft."

STER Reclame