NOS VoetbalAangepast

Van der Vaart wil niet praten over WK

Het gaat nog wel even duren voordat Rafael van der Vaart de teleurstelling over zijn afwezigheid op het WK heeft verwerkt. De 109-voudig international moest vorige week vanwege een kuitblessure afhaken.

"De teleurstelling zit diep", zegt de 31-jarige middenvelder van Hamburg SV in Bild in zijn eerste interview na het mislopen van het WK. "Meer wil ik over dit treurige moment niet zeggen."

Oranje kijken op televisie

Van der Vaart liet nog wel weten dat hij tijdens zijn vakantie zo veel mogelijk wedstrijden van Oranje op televisie gaat kijken. "Ik ga voor mijn collega's duimen. Hopelijk komen we heel, heel ver."

Met zijn kuitblessure gaat het de goede kant op. "Ik heb me een paar dagen laten behandelen in Nederland. Alles is onder controle. Als we weer gaan beginnen bij HSV, zal ik weer fit zijn."

"Ik blijf bij HSV"

Van der Vaart wordt in verband gebracht met de Turkse clubs Fenerbahçe en Besiktas, maar zegt volgend seizoen gewoon bij HSV te spelen. Met die club handhaafde hij zich ternauwernood in de Bundesliga.

"Ik ga er alles aan doen om de supporters de goede Rafael te laten zien en niet de slechte van de afgelopen maanden", besluit Van der Vaart.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl