NOS NieuwsAangepast

Geen haar vrouwen Panama

In het bos van Boquete zijn geen haren gevonden van de twee vermiste Nederlandse vrouwen. Dat meldt een hooggeplaatste bron binnen het Openbaar Ministerie van Panama aan de NOS.

Een vrijwilliger die had helpen zoeken naar de twee vrouwen, zei de haren te hebben gevonden op een plek op ongeveer anderhalf uur lopen van het Pianista-pad. Op dat wandelpad zijn de vrouwen op 1 april voor het laatst gezien.

De man vond op de plek een plastic tasje met etensresten en verpakkingen. Daarin zaten volgens de vinder ook blonde haren, maar die zijn dus bij het onderzoek niet aangetroffen. Het OM is de verdere inhoud van het tasje nog aan het onderzoeken.

Zoektocht gestopt

De grootschalige zoektocht naar Kris Kremers (21) en Lisanne Froon (22) is stopgezet. Wel gaan de politie en het OM in Panama door met actief onderzoek. Ook de Nederlandse politie blijft de vermissing onderzoeken, vooral digitaal.

De familieleden van de vermiste vrouwen hebben de afgelopen week meegezocht in Panama. Vandaag werd bekend dat ze weer terugkeren naar Nederland. Het is niet bekend wanneer de familieleden terugvliegen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl