NOS NieuwsAangepast

Deze grappen kregen we voor onze kiezen..

City-fans gebruiken glijbaan als uitgang Het nieuwste project van Manchester City: de 'Moon Slide'. Een enorme koepel met daarin een lange glijbaan, die supporters binnen een halve minuut buiten het stadion brengt. De creatie zou op wedstrijddagen gebruikt worden, maar is ook buiten de wedstrijden beschikbaar voor andere situaties.

Specsavers zet drones in voor noodbezorging contactlenzen

Uniek Gronings gen gevonden Ze waren er in Groningen zelf ook nogal verbaasd over: één gen blijkt verantwoordelijk voor de typisch Groningse aard. Onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen hebben ontdekt dat het GRUNN1-gen alleen bestaat bij mensen met Groningse voorouders en met typisch Groningse karaktertrekken. Bij andere Nederlanders komt het gen niet voor.

Partij voor de Dieren stoort zich aan Hennevanger Een lokale afdeling van de Partij voor de Dieren ergert zich aan de achternaam van D66-raadslid Peter Hennevanger. Fractievoorzitter Carla van Viegen zegt: "Niemand kiest zijn eigen achternaam, maar wij vinden het moeilijk om vier jaar lang tegen het naambordje van de heer Hennevanger aan te kijken." Maar helaas, er is niets meer aan te doen. De naambordjes voor de toekomstige 31 raadsleden zijn al gedrukt en de gemeente peinst er niet over deze aan te laten passen.

Lever je hondenpoep in bij de gemeente of krijg een boete Tientallen boze burgers zijn met open ogen in de grap van De Trompetter getrapt. De krant meldde dat hondenbezitters poep moesten inleveren. De gemeente zou daar DNA uithalen om overlast tegen te gaan. Deden baasjes dat niet, dan werden ze beboet. "Wie geen DNA van de hond afgeeft, krijgt direct 104 euro boete. Nog tot en met komende dinsdag kan er gratis dna in de gemeentehuizen worden afgegeven." Daarna zou 't 150 euro kosten.

Gigolo's gevraagd bij de Zwarte Cross De organisatie van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde zoekt mannen voor eenzame vrouwen op de festivalcamping. Uit een enquête afgelopen jaar onder vrouwelijke bezoekers blijkt een enorme behoefte aan gigolo's. 58 procent van de ondervraagden wil een 'gigolobordeel' op het campingterrein. Dit jaar is er dus een landhuis met twaalf snoezelkamers, luxe baden en een grote privétuin op de Zwarte Cross te vinden.

Betalen voor je Abraham's en Sarah's In de gemeente Enschede moet je vanaf vandaag betalen voor Abraham's en Sarah's die vanaf de openbare weg te zien zijn. In de gemeenteraad wordt ook gediscussieerd over 100-jarigen. Voor Abraham of Sarah moet je vanaf vandaag een vergunning aanvragen van zo'n 110 euro. Als je je vandaag op het Stadskantoor meldt met een jarige, hoef je niet te betalen.

C. Leeuw aprilgrap Dolfinarium Het Dolfinarium speelt handig in op standaard 1 april-grappen. Een bekende grap is om iemand te laten bellen naar Artis of het Dolfinarium. "Mag ik mijnheer De Beer? Of mijnheer C. Leeuw?" Als eerder iemand belde naar het Dolfinarium met zo'n vraag, vertelde een medewerker altijd dat de beller in een grap was getrapt. Dit jaar worden ze keurig doorverbonden en krijgen ze een opgetogen C. Leeuw aan de lijn.

En dan de 'poptulips' Bloementeler Niels en zijn poptulpen. Je stopt een zak bloembollen in de magnetron, zet die aan en hoeft alleen te wachten op je verse tulpen. Eerst zijn ze een beetje slapjes, maar ze worden sterk "in no time", vertelt Niels.

Door: Jurjen

    Deel artikel:

    Advertentie via Ster.nl