Waar is prinses Claire gebleven?

time icon Aangepast

Prinses Claire, de vrouw van de Belgische prins Laurent, is al ruim zeven weken niet meer gezien. De laatste keer dat de prinses in het openbaar verscheen was op 11 december tijdens het kerstconcert in het paleis. Haar afwezigheid voedt geruchten dat het niet goed gaat met het huwelijk van Laurent en Claire.

Vandaag zei de prins tegen VTM Nieuws dat zijn vrouw niet ziek is. "Ze komt gewoon niet meer mee", zei de jongste zoon van Albert met een droevig gezicht.

Op de vraag hoe het gaat met zijn vrouw antwoordde hij "het gaat, het gaat, het gaat". Daarna verdween hij snel naar buiten.

Agenda leeg

De prinses heeft de afgelopen weken verstek laten gaan bij verschillende activiteiten. Vandaag was ze niet bij een ontmoeting met kunstenaars in Brussel en morgen gaat ze ook niet naar de uitreiking van de filmprijzen 'Margritte du Cinéma". De komende weken is de agenda van prinses Claire leeg.

Twee weken geleden verklaarde prins Laurent nog in het openbaar zijn liefde voor zijn vrouw. Op haar veertigste verjaardag verstuurde hij een persbericht waarin hij vertelde hoe gelukkig hij is dat hij haar heeft ontmoet, dat hij haar hoogacht, veel van haar houdt en haar dankbaar is voor de prachtige kinderen die ze samen hebben gekregen.

STER Reclame