Nicky Kuiper heeft opnieuw een zware knieblessure opgelopen. De 24-jarige verdediger van FC Twente viel zaterdag in een oefenduel met IJsselmeervogels geblesseerd uit. Naar nu blijkt heeft Kuiper de voorste kruisband in zijn linkerknie afgescheurd.

Voor Kuiper is dit al de vierde zware knieblessure in zijn carrière. In 2010 kampte hij met een ingescheurde buitenband in zijn linkerknie. Een jaar later scheurde hij zijn voorste kruisband af en liep hij schade op aan zijn meniscus.

Optimistisch

Op de clubwebsite van FC Twente blijft Kuiper optimistisch: "De laatste tijd had ik de stijgende lijn te pakken bij Jong FC Twente en ging het steeds beter. Dit is een zware tegenvaller, maar eigenlijk merk ik dat ik de knop alweer heb omgezet bij mijzelf. Ik richt mij vanaf nu op de revalidatie en zal ervoor vechten om zo goed mogelijk terug te komen."

Nicky Kuiper begon zijn carrière bij Vitesse. In 2009 maakte hij de overstap naar FC Twente. In totaal speelde hij tot nu pas 26 wedstrijden voor de club uit Enschede.

STER reclame