NOS SportAangepast

Australian Open bij de NOS

Ook dit jaar zal de NOS, van 13 tot en met 26 januari, veel tennis uitzenden van de Australian Open. De halve finales van de mannen en de finale van zowel de mannen als de vrouwen zijn live op televisie, internet en mobiel te volgen. De halve finales van de vrouwen zijn live op internet en op mobiel.

Verder komen er zowel op tv als op internet veel wedstrijden in samenvatting voorbij. Ook de beelden van persconferenties worden meegenomen.

Op nos.nl en mobiel zal naast het belangrijkste nieuws dagelijks een serie met de mooiste foto's van die speeldag verschijnen. In het dossier van de Australian Open, dat bol staat van leuke archiefbeelden, zijn diverse tennissers te volgen via hun twitteraccount.

Radio

Op Radio 1 zijn er iedere dag twee vaste Australian Open-blokjes: om 08.30 uur en tussen 12.00 en 13.00 uur. Jan Roelfs, Marcella Mesker of Mark Brasser praten u dan helemaal bij.

Op Teletekst worden alle wedstrijden van de Nederlanders en alle wedstrijden in het enkelspel vanaf de achtste finales live bijgehouden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl