Go Ahead ontsnapt tegen NEC

Go Ahead Eagles heeft thuis tegen NEC een 4-3 zege uit het vuur gesleept na een hectische slotfase.

Al na luttele minuten trof Deniz Turuc doel met een vrije trap vanaf dertig meter, waarop NEC-doelman Kalle Johnsson zich verkeek. In het vervolg van de eerste helft deelde Go Ahead de lakens uit; Xander Houtkoop scoorde op aangeven van Jarchinio Antonia, die zelf na zwak verdedigen van NEC zelf de ruststand op 3-0 bepaalde.

Na rust strafte NEC gemakzucht bij Go Ahead af. Michael Higdon scoorde na een assist van Jakob Jantscher, die kort daarna de 3-2 maakte. NEC ontsnapte bij Joey Godee's schot op de paal, waarna Ryan Koolwijk voor 3-3 zorgde. De domper volgde kort daarna toen Alireza Jahanbakhsh de bal in eigen doel gleed en het zwaarbevochten punt alsnog verloren ging.