Doelpuntrijke remise in Kerkrade

Roda JC en sc Heerenveen hebben het publiek in Kerkrade vermaakt met een levendig duel en een 3-3 gelijkspel.

Guus Hupperts, Mark Fledderus en Krisztian Neméth verzuimden in de beginfase in een flipperkast voor het Friese doel te scoren en Hupperts trof later de lat, maar Heerenveen kwam op 1-0; Magnus Wolff Eikrem scoorde met een schuiver. Mitchell Donald bepaalde de ruststand op 1-1 na een combinatie met Németh en Wiljan Pluijm.

Na de rust werd de amusementswaarde nog hoger met vier goals in tien minuten; de door Anoual Kali prima bediende Németh maakte de 2-1, Alfred Finnbogason profiteerde van zwak verdedigen (2-2), Joey van den Berg bleek bij een snelle aanval koelbloedig (2-3) en Hupperts had het laatste woord:3-3.