NOS NieuwsAangepast

Geen spoor van volleybalster Visser

De volleybalster Ingrid Visser is nog altijd spoorloos. In Murcia in Zuid-Spanje is een oproep gedaan aan de Spaanse bevolking om te helpen haar terug te vinden. Ze wordt samen met haar partner Lodewijk Severein sinds vorige week maandag vermist.

Familie van de recordinternational was in Murcia bij de persconferentie van de politie aanwezig. De politie verklaarde dat er nog geen enkele aanwijzing is.

Op de persconferentie werd onder andere het signalement van het tweetal gegeven. Visser speelde van 2010 tot en met 2012 bij de volleybalclub CAV Murcia. De twee woonden in die tijd ook in de Spaanse stad.

Auto

Visser en Severein zouden vorige week van maandag tot en met woensdag in Murcia verblijven. Nadat ze maandag hadden ingecheckt in het hotel hebben ze geen contact meer met de familie gehad. Donderdag deed de familie in Nederland aangifte bij de politie, toen de twee niet op een afspraak in Nederland waren verschenen.

Later bleek dat ze dinsdag in Spanje ook een medische afspraak hadden gemist. Op het vliegveld van Alicante hadden Visser en Severein een auto gehuurd. Ook die is nog zoek.

Scenario's

Volgens de advocaat van de familie onderzoekt de politie op dit moment nog alle scenario's. "Ze zijn alles aan het onderzoeken, kijken of er een auto-ongeluk is geweest, een vrijwillige verdwijning, alles wat je kunt bedenken." Volgens de familie is een vrijwillige verdwijning overigens uitgesloten.

Op Facebook en Twitter heeft de familie een opsporingsbericht geplaatst. Ook is er een website geopend met informatie over de zaak.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl