NOS NieuwsAangepast

Geen zoektocht meer in Doorn

De politie zoekt vanochtend niet meer in de bossen bij Doorn naar twee vermiste kinderen. Een groot deel van het bos is gisteravond en vannacht doorzocht door mariniers, politieagenten en politiehonden.

Bij de zoektocht zijn geen sporen van de jongens aangetroffen, zegt een woordvoerder van de politie. De kinderen, een jongen van 7 en zijn broer van 9, zijn maandagavond met hun vader voor het laatst gezien.

Gisteren werd in het recreatiegebied Het Doornse Gat het lichaam van de vader van de jongens gevonden. De man heeft zelfmoord gepleegd.

De politie onderzoekt nu waar de vader op maandagavond is geweest. "We weten inmiddels dat hij maandagavond heeft getankt bij Neerbeek in Limburg", zegt de politiewoordvoerder. Agenten in Limburg hebben daarom ook de hele nacht onderzoek gedaan.

Oproep

De moeder van de vermiste kinderen heeft op Facebook een oproep geplaatst om haar kinderen te helpen vinden. Ze heeft twee foto's van haar kinderen geplaatst met de tekst: "Alsjeblieft, wil iedereen uitkijken naar mijn kleine mannetjes, ze worden sinds gisterochtend vermist."

Het bericht was vanochtend rond 8.30 uur al zo'n 20.000 keer door andere Facebook-gebruikers gedeeld.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl