Moeizame zege Feyenoord op VVV

Feyenoord heeft thuis een moeizame 1-0 zege geboekt op VVV-Venlo, dat wel een gelijkspel had verdiend.

Feyenoord drong de Limburgers vanaf het begin terug, creëerde echter geen kansen en mocht blij zijn dat het bij de rust niet achter stond.

Bij counters was VVV namelijk wel gevaarlijk. Zo miste Ricky van Haaren (oud-Feyenoord) alleen voor doel en moest Feyenoord-doelman Erwin Mulder ook redden bij een kopbal van Robert Cullen.

Feyenoord kreeg na rust wel kansen, al schoot Cullen eerst nog net naast. Graziano Pellè kopte te slap in, John Goossens zag een vrije trap knap gestopt worden.

De aanhoudende druk werd toch beloond: Pellè kopte raak uit een voorzet van Joris Mathijsen. VVV viel nog aan, maar nu bleven kansen uit.