NAC en Heracles gelijk in Breda

NAC en Heracles Almelo hebben in een aardig duel in Breda met 1-1 gelijkgespeeld.

Heracles heerste in het eerste halfuur. Everton kopte raak uit een hoekschop, waarna kansen voor Ninos Gouriye en Everton volgden.

NAC schrok wakker toen Anouar Hadouir per brancard van het veld moest na een botsing met Ben Rienstra en nam prompt het initiatief over.

Ten Voorde kopt raak

Elson Hooi, Anthony Lurling, Eric Botteghin en Jordy Buijs verzuimden echter te scoren.

Tien minuten na rust viel de verdiende 1-1 dan toch; Rick ten Voorde kopte raak uit een vrije trap van Buijs. In het vervolg kon het beide kanten op. Tim Gilissen schoot over, Lurling op het dak van het doel en Nemanja Gudelj naast. Een penalty voor Heracles (na hands van Botteghin) bleef uit.