Winst Oklahoma en LA Clippers

Ondanks een achterstand gedurende het grootste deel van de wedstrijd heeft Oklahoma City Thunder in de NBA met 111-105 gewonnen van Dallas Mavericks. Er was in het thuisduel wel een verlenging voor nodig.

Dallas' grootste voorsprong bedroeg elf punten, die van Oklahoma zes - en die werd pas bij de eindstand bereikt. De zege van de Thunder kwam mede tot stand dankzij prima verdedigen in het laatste kwart en de verlenging. Dallas scoorde in de laatste zeventien minuten slechts 24 punten.

Vijftiende op rij

LA Clippers boekte tegen Boston Celtics de vijftiende zege op rij: 106-77. Vier jaar terug was Boston de laatste ploeg met zo'n goede reeks; het won toen zelfs negentien wedstrijden op rij.

Matt Barnes was in het duel met de Celtics topscorer bij de Clippers met 21 punten. Coach Vinny Del Negro blijft nuchter onder de fraaie reeks van zijn ploeg. "We moeten professioneel blijven en ons richten op wat we willen doen en hoe we het willen doen."