NOS op 3 bij #SR vanuit eigen glazen huis

Aangepast op

NOS op 3 verruilt tijdens Serious Request Hilversum voor Enschede. Vanuit een kerk en ons eigen glazen huis houden we iedereen helemaal up to date over het wereldnieuws én Serious Request.

Mustafa Marghadi houdt je op TV elke dag op de hoogte van het laatste nieuws en Winfried Baijens neemt in die uitzending het laatste nieuws rond Serious Request door. Op 3FM, de zender waar het allemaal om draait, presenteren Fleur Wallenburg en Bart Jan Cune het nieuws. Dat doen ze vanuit een speciale studio in de kerk die achter het glazen huis staat.

Altijd al het journaal willen presenteren?

Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan de Oude Markt? En wilde je altijd al eens de plek van presentator Mustafa Marghadi in nemen? Vergeet dan zeker niet even langs de glazen NOS op 3-studio te gaan, want daar kan je je eigen journaal te presenteren (elke dag van 14.00 tot 21.00 uur)! Na afloop krijg je een YouTube-link mee om je nieuwsbericht de wereld in te sturen.

Ook heeft NOS op 3 een aantal mooie items op de veilingsite van 3FM: je kan bijvoorbeeld op de slotdag van Serious Request het nieuws live meepresenteren met Mustafa Marghadi of je debuut als radionieuwslezer maken, live op 3FM.

Uitzendttijden

Wie, wat, waar en wanneer? Hieronder lees je de precieze uitzendtijden van komende dagen:

UitzendtijdenDinsdag 18 t/m maandag 24 december:NOS op 3, Nederland 3: maandag t/m vrijdag: 22.30 uur, zaterdag 23.00 uur, zondag 24.00 uur.BNN/NOS Serious Request, Nederland 3, dinsdag t/m maandag, 19.30 uur.NOS op 3, Radio 3FM dinsdag t/m zondag: 06.30-19.00 uur, maandag 06.30-21.30 uur.

Door: Anna