Pakketje voor Indiana Jones op universiteit Chicago

Aangepast op

Post voor Indiana Jones op de universiteit van Chicago. Maar wat het nou echt is en van wie? De medewerkers staan voor een raadsel. Ze schrijven erover op een blog en hebben een speciaal e-mailadres aangemaakt voor tips.

Afgelopen dinsdag kwam het pakketje binnen, geadresseerd aan Henry Walton Jones Jr. Eerst dachten ze dat het verkeerd bezorgd was, maar toen drong de naam tot ze door: Henry Walton Jones is Indiana Jones.

In het pakje zat een replica van het dagboek van Abner Ravenwood, de professor van de universiteit van Chicago van wie Indiana Jones les kreeg - in de films uiteraard. Toen werd het verhaal dus alleen maar gekker. Ze denken dat het dagboek handgemaakt is. Zulke exemplaren worden ook op eBay verkocht, maar volgens de universiteit gaat het hier echt om een andere. Op het blog vind je foto's van het dagboek.

Help us out

Maar het is een raadsel waar het vandaan komt en wat ze ermee moeten. Er zaten geen echte postzegels op de envelop, maar het ziet er wel uit alsof het een lange weg met de post heeft afgelegd.

Internet, help us out, staat onderaan de blogpost. Dat wordt veelvuldig gedeeld op internet, maar de oplossing zit er nog niet tussen. Wordt vervolgd dus.

Door: Helen