Sterk NAC gelijk tegen Feyenoord

NAC Breda en Feyenoord hebben met 2-2 gelijkgespeeld in Breda. Met die uitslag deden de Bredanaars zichzelf tekort.

Feyenoord opende sterk en Graziano Pellè drukte dat met een intikker al snel uit in de score. Dat hij daarbij hands maakte, was nauwelijks te zien.

De kaarten lagen bij rust heel anders; Kees Luijckx kopte uit een corner raak en even later moest Daryl Janmaat na twee keer geel binnen een minuut inrukken.

NAC won de duels, drukte Feyenoord terug en was na rust via Mats Seuntjens (twee keer), Elson Hooi, Danny Vermeer en Alex Schalk dicht bij 2-1. Uit een dubieuze strafschop scoorde Lex Immers wel voor Feyenoord; Eric Botteghin ging er met twee keer geel af. Nemanja Gudelj tekende, ook koppend uit een corner, voor de dikverdiende 2-2.