DJ's halen grap uit als Elizabeth en Charles

Aangepast op

"Als dit lukt, is het de makkelijkste grap ooit", zei een Australische DJ van 2Day FM vlak voordat hij de verpleegster van Kate Middleton aan de lijn kreeg. Hij deed zich samen met een collega voor als koningin Elizabeth en prins Charles. De verpleegster trapte er finaal in en gaf netjes antwoord op de vragen van de 'koningin en prins'.

Eigenlijk wilde de nepqueen graag Kate aan de lijn, maar die lag te slapen. Daarom legde de zuster uitgebreid uit hoe het met haar ging. Zo vertelde ze dat Kate stabiel is en wat vocht krijgt omdat ze behoorlijk uitgedroogd was. Elizabeth en Charles waren natuurlijk van harte welkom in het ziekenhuis.

Luister hieronder het fragment.

Domme grap

Het King Edward VII ziekenhuis in Londen heeft inmiddels toegegeven dat de verpleegster erin is gestonken en het "heel erg betreurt" dat de informatie naar buiten is gekomen. "Het was een dom neptelefoontje dat we afkeuren", zegt de directeur van het ziekenhuis tegen de BBC. Prins William en Kate willen niet reageren op de grap.

De vrouw van de Britse prins William ligt op dit moment in het ziekenhuis omdat ze erg veel last heeft van zwangerschapsmisselijkheid.

Door: Maarten