Dj's neppen verpleegster Kate

Aangepast op

Twee Australische dj's hebben contact weten te leggen met het ziekenhuis waar Kate ligt, de vrouw van de Britse prins William. De dj's Mel Greig en Michael Christian deden zich voor als koningin Elizabeth en prins Charles.

Afgelopen maandag werd bekend dat Kate in het ziekenhuis ligt omdat ze veel last heeft van zwangerschapsmisselijkheid. Het paleis bevestigde de berichten, maar verder commentaar van de koninklijke familie bleef tot nu toe uit.

Neptelefoontje

"Als dit echt lukt, is het het makkelijkste neptelefoontje ooit", riep Christian nadat zijn collega Greig de koningin had nagedaan en meteen werd doorverbonden.

De twee kregen van een verpleegster te horen dat Kate op dat moment sliep en stabiel was. Ook vertelde ze dat Kate geen "kokhalsneigingen" meer had en dat William gisteravond om 21.00 uur was vertrokken.

Beetgenomen

Ook werd de 'koningin' verteld dat ze welkom was om Kate de volgende ochtend te bezoeken en dat de patiƫnt dan vooraf gefatsoeneerd zou worden.

Het King Edward Hospital erkent dat de verpleegster is beetgenomen en betreurt dat er informatie over Kate naar buiten is gekomen.