'Wat 'n verlies, wat 'n verdriet'

Aangepast op

Op Twitter heeft de dood van acteur en zanger Jeroen Willems een stroom geschokte reacties teweeggebracht. Collega-acteurs, regisseurs, producenten en liefhebbers zijn verbijsterd door de plotselinge dood van de nog jonge Willems.

Zanger Marco Borsato die net als Willems vanavond in Carré zou optreden schrijft "wat een dramatische wending van wat een feestelijke avond had moeten zijn." En cabaretière Claudia de Breij die ook zou spelen, twittert "Zonder Jeroen Willems geen theater. Wat 'n verlies, wat 'n verdriet."

Warm mens

Willems wordt door velen gekarakteriseerd als een beminnelijk mens. Regisseur Martin Koolhoven: "Naast een van onze meest getalenteerde acteurs was Jeroen Willems ook nog eens een van de leukste." En Boris van der Ham, voorzitter van het Humanistisch Verbond, laat weten: "Jeroen was een fantastisch, warm mens." Actrice Georgina Verbaan herinnert zich Willems als "zo'n lieve man en geweldig acteur. Wat een schok!"

Ten slotte muzikant en acteur Eric Corton: "Jezus, wat een dag. Een doodgeschopte grensrechter en mijn lieve oud-schoolgenoot en wereldacteur Jeroen Willems. ik ga naar bed, denk ik."