VVV en Heerenveen spelen gelijk

In een duel dat pas na rust enigszins de moeite waard werd, hebben VVV-Venlo en Heerenveen met 1-1 gelijkgespeeld.

Ricky van Haaren (VVV-Venlo) zorgde voor de enige twee opvallende momenten van de eerste helft: in de eerste minuut schoot hij net naast, kort voor rust raakte hij de lat. Verder gebeurde er niks.

Met invaller Yannic Wildschut bracht VVV leven in de brouwerij. Hij kopte zelf net over en bereidde de 1-0 (een frommelgoal van Bryan Linssen) voor.

Heerenveen-invaller Marco Pappa lanceerde met zijn eerste (mooie) actie Alfred Finnbogason, die met een lob scoorde.

Het spel golfde daarna op en neer, met VVV dat de betere kansen kreeg. Zo schampte een kopbal van Wildschut de lat, maar de 1-1 bleef op het bord.