Doelpuntrijk gelijkspel Arsenal

Arsenal heeft voor eigen publiek niet kunnen winnen van stadgenoot Fulham.

In een waar spektakelstuk werd het 3-3. In blessuretijd miste Mikel Arteta voor Arsenal een strafschop.

Fulham zette een 2-0 achterstand (goals van Olivier Giroud en Lukas Podolski) om in een voorsprong (2-3), onder meer door twee goals van Dimitar Berbatov. Met nog twintig minuten te gaan, zorgde Giroud voor de 3-3.

Fulham kwam zwaar onder druk te staan en leek te bezwijken, maar doelman Mark Schwarzer redde knap bij Mikel Arteta's strafschop.

Van Persie treft de lat

Manchester United heeft uit bij Aston Villa met moeite drie punten gepakt. De Engelse koploper werd pas wakker bij een 2-0 achterstond en won met 3-2.

De Villa-goals kwamen van de Oostenrijker Andreas Weimann, die beide keren de laatste schakel was van een mooie aanval.

United had tot dan toe geen kans gehad, maar sloeg hard terug via Javier Hernandez. De Mexicaan scoorde drie goals, al werd de tweede aangemerkt als een eigen treffer van Vlaar. Bij 2-2 trof Van Persie twee keer de Villa-lat.