VVV-Venlo en NEC spelen gelijk

VVV-Venlo en NEC hebben in een aardig duel met 2-2 gelijkgespeeld. NEC gaf een zeker lijkende overwinning uit handen.

NEC begon prima met een rake kopbal van Michel Breuer in de tweede minuut. VVV was even van slag, maar richtte zich geleidelijk met goed veldspel op. Er kwamen kansen, maar bij schoten van Oguzhan Türk en Ricky van Haaren lag NEC-doelman Gábor Babos in de goede hoek.

De bezoekers gingen na rust met succes op zoek naar de 2-0. Melvin Platje schoot eerst nog op de paal, maar kopte van dichtbij wel raak. NEC had alles onder controle, totdat Uche Nwofor plots koppend scoorde. De Nigeriaan schoof via de paal ook nog de 2-2 binnen en nu zat NEC even in zwaar weer, maar VVV zette niet meer echt aan.