Hoe hangt Obama zijn wc-rol eigenlijk op, naar binnen of naar buiten? Dat was misschien wel één van de meest opvallende vragen tijdens een Reddit chatsessie met President Obama. Gisteravond zat de president achter de computer om vragen te beantwoorden van gebruikers. Al duurde het niet lang voordat de server vastliep door de grote bezoekersaantallen.

Via Reddits bekende AMA; Ask Me Anything, kon je de president het hemd van het lijf vragen. Gebruikers konden alles vragen, al geloofde in het begin bijna niemand dat het om de echte Obama ging. Maar een foto van de president achter een laptop en een tweet van zijn geverifieerde twitteraccount nam de twijfel weg.

Topdrukte

Ruim 17.000 reacties stroomden binnen op de website. De topdrukte zorgde voor veel klagende bezoekers over de onbereikbaarheid van de site.

Prangende vragen

Redditgebruikers vroegen Obama naar zijn mening over internetvrijheid en zijn moeilijkste beslissing tijdens zijn presidentschap. Ook lieten ze niet de kans aan zich voorbij gaan om hem te vragen naar het geheime recept van het bier van het Witte Huis en zijn favoriete basketbalspeler. The Atlantic maakte een overzicht van de gestelde vragen en antwoorden.

Door: Merel

STER reclame