Badr Hari verdacht van zes delicten

time icon Aangepast

Vechtsporter Badr Hari wordt verdacht van zes mishandelingen. Dat meldt het Openbaar Ministerie. Justitie verdacht de 27-jarige Amsterdammer aanvankelijk van twee mishandelingen. Maar het OM voegt daar nu nog vier geweldsdelicten aan toe.

Hari werd al verdacht van zware mishandeling en poging tot doodslag van een 39-jarige man tijdens het dance-feest Sensation White in juli van dit jaar. In de Amsterdamse Club Air zou hij vorig jaar de uitbater zwaar hebben mishandeld.

De vechtsporter zou nog een man bij Club Air hebben mishandeld. Ook wordt hij verdacht van een poging tot zware mishandeling van een man in de Jimmy Woo in mei dit jaar. Daarnaast zou hij in december vorig jaar een vrouw mishandeld hebben en in dezelfde maand een man in het Amsterdamse Cooldown café.

Badr Hari bestrijdt de lezing van het OM. Hij zegt zijn verantwoordelijkheid te willen nemen, maar "niet voor zaken die hij niet heeft gedaan."

Hari mag weer contact hebben met de buitenwereld, want de officier van justitie heeft zijn beperkingen vandaag opgeheven. Hij blijft nog wel vastzitten. Zijn voorlopige hechtenis is op 6 augustus met 90 dagen verlengd.

STER Reclame