VVV-Venlo op valreep langs NAC

VVV-Venlo heeft met een 2-1 zege op NAC Breda zijn vierde zege op een rij te pakken. De laatste keer dat VVV vier opeenvolgende zeges boekte, was in 1961.

In de saaie eerste helft kreeg VVV de beste kansen, maar NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar keerde een schot van Danny Holla, Yanic Wildschut schoot naast en Ismo Vorstermans raakte de paal. Milano Koenders haalde Uche Nwofor bij de rebound onderuit, maar een penalty bleef uit.

Na rust, kort nadat Kees Luijckx zijn kopbal achterover gekeerd zag worden, kwam NAC alsnog op 1-0 door een eigen doelpunt van Vorstermans. VVV bleef werken en werd op de valreep beloond via Robert Cullen (diagonaal schot) en Maya Yoshida, die na een fraaie actie de bal in het dak joeg.