RKC heeft geen kind aan slap VVV

RKC Waalwijk heeft in eigen huis een gemakkelijk middagje gehad tegen VVV-Venlo.

De Brabanders lieten de Venlonaren, die vorige week nog van Feyenoord wonnen, met 4-0 volstrekt kansloos.

Nadat Mitchell Schet en Frank van Mosselveld kansen hadden gemist, maakte Evander Sno de 1-0; de Hongaar Krisztián Nemeth, die zich sinds deze week RKC'er mag noemen, werd aangetikt door Ismo Vorstermans en Sno benutte de penalty.

Vijf minuten later kon Van Mosselveld de 2-0 binnenkoppen uit een vrije trap van Sander Duits. VVV kreeg voor rust geen enkele kans.

Tien minuten na rust kwam die kans er wel, maar invaller Rick Verbeek tikte de bal net naast. Daarna was RKC weer de baas en via Robert Braber en Ricky ten Voorde liep het in de slotfase simpel uit naar 4-0.