NOS NieuwsAangepast

Vraag het zelf aan Den Haag!

Loopt u rond met een vraag die u graag aan de politici in Den Haag zou willen stellen? Kom hem dan zelf stellen in de NOS-uitzending op Prinsjesdag.

Uit de Miljoenennota, die door een vergissing al op donderdag online stond, blijkt dat het kabinet-Rutte op Prinsjesdag met een sombere boodschap komt. Er gaat fors bezuinigd worden (18 miljard euro tot aan 2015) en vrijwel elke burger gaat dat merken in de portemonnee.

Hier kunt u alvast de belangrijkste punten uit de begrotingsstukken lezen.

Heeft u een vraag aan premier Rutte of één van de ministers? Stel hem dan zelf in onze uitzending op dinsdag 20 september, na afloop van de Troonrede.

Zoals het er nu naar uitziet zitten behalve de premier ook minister De Jager van Financiën, minister Schippers van Volksgezondheid, minister Kamp van Sociale Zaken, minister Donner van Binnenlandse Zaken en minister Leers voor Immigratie en Asiel in onze uitzending.

Vraag per email

Mail ons uw vraag naar prinsjesdag@nos.nl. Uit alle inzendingen selecteren wij vragenstellers die op Prinsjesdag hun vraag live mogen stellen in de NOS-uitzendingen op radio of televisie.

Wij stellen het op prijs als u in uw mail uw naam, leeftijd en telefoonnummer vermeldt. Natuurlijk behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl